Starity

Pete Wentz imád apa lenni

2013. április 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Simpson lánya, Maxwell igazán szerencsés – már ami a játszópajtásokat illeti: kisöccse már úton van, édesanyja legjobb barátnője, CaCee Cobb is hamarosan életet ad egy csöppségnek, emellett pedig a rájuk való várakozás közben sem kell unatkoznia, ugyanis imádják egymást unokabátyjával, Bronxszal.

hirdetés
Pete Wentz imád apa lenni

A nem meglepő családi idillről Ashlee Simpson exférje, a Fall Out Boys éléről ismert Pete Wentz nyilatkozott nemrégiben a népszerű rádiós személyiségnek, Ryan Seacrestnek.

„Bronx imád együtt lógni Maxwell-lel. Nagyon boldog, amiért van egy unokatestvére. Szeret a nagy unokatesó lenni, a nagy fiú a szobában és ez annyira mókás!” – áradozott a gyerekekről Bronx 33 éves, nagy népszerűségnek örvendő apja, aki néhány érdekességet is elejtett fia jellemvonásait illetően.

„Nagyon szereti Bob Marley-t. És határozottan nagyképű. Mindig megmondja, hogy milyen zenét szeretne hallgatni vagy éppen azt, amilyet nem szeretne, de az a leggyakoribb, hogy amikor iskolába viszem, állandóan eláraszt a kérdéseivel. Nemrégiben azt olvastam, hogy a négyévesek átlagosan 400-500 kérdést tesznek fel naponta, bár szerintem nem reális az adat – a mi esetünkben ez úgy néz ki, hogy már 200 kérdésen túl vagyunk reggel 9-ig.” – mondta nevetve a sztár, majd még hozzátette, hogy úgy érzi, fia egyszer a nyomdokaiba lép és zenész lesz, azonban ő semmiképpen nem szeretné erre kényszeríteni.

„Azt hiszem, ha valamire nagyon erősen próbálsz rávenni a gyereket, az ellenreakciót vált ki” – osztotta meg Pete nevelési tanácsát a nagyvilággal, majd elárulta, hogy imád apa lenni, azonban a 2011 óta Meagan Camperrel randizó sztár azt is megemlítette, hogy ugyan Bronx a legjobb dolog az életében, nem tervez másik gyereket a közeljövőben, de a későbbiekben még mindenképpen szeretné bővíteni családját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek