Starity

Dick Van Dyke ismeretlen betegségben szenved

2013. április 19. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész egy ismeretlen idegi eredetű betegségben szenved, ennek ellenére viccesen áll a dolgokhoz.

hirdetés
Dick Van Dyke ismeretlen betegségben szenved

Dick Van Dyke egy eddig diagnosztizálatlan neurológiai rendellenességben szenved. Az orvosai azt tanácsolták neki, hogy minél többet pihenjen és ne üljön repülőgépre, amíg ki nem derül a pontos betegség – nyilatkozta a színész szóvivője. Így nem veheti át személyesen a Lifetime Achievement Award for Bettering Humanity Through Comedy díját New Yorkban.

A szóvivő azt is elmondta, hogy Dick egyébként jó fizikai állapotban van, de a fáradtságérzete komoly méreteket öltött. „A fejem lüktet, amikor csak lefekszem – írta a 87 éves Van Dyke szerdán a Twitter-oldalán. – Minden tesztem megérkezett, és tökéletesen egészséges vagyok. Valakinek van ötlete?”

A tweetre tucatnyi válasz érkezett, akadt közöttük komoly és vicces is. A komikus Elayne Boosler azt tanácsolta, hogy a színész aludjon egy dobfelszerelésen.

Van Dyke elárulta, hogy már többféle vizsgálaton részt vett, hogy az orvosok diagnosztizálhassák a betegségét – eddig sikertelenül. Azt is beismerte, hogy a tünetek már hét éve kínozzák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek