Starity

Bemutatták a Thor: The Dark World plakátját

2013. április 20. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney/Marvel stúdiók lerántották a leplet a következő filmjük látványos plakátjáról.

hirdetés
Bemutatták a Thor: The Dark World plakátját

Lehet, hogy az Iron Man (A Vasember) a következő Marvel-szuperhős, aki májusban megjelenik és tömegeket csábít majd a mozikba, viszont Thor is felhívta magára a figyelmet. Amint a Thor: The Dark World hivatalos filmplakátja mutatja,  Chris Hemsworth északi félistene készen áll a harcra, annak ellenére, hogy magát a filmet csak november 8-án mutatják be a mozikban.

A Marvel főnökei nagyon elégedettek az elkészült alkotással és Hemsworth megjelenésével. Az alapul szolgáló fotó egy valódi forgatási napon készült – ezúttal Alan Taylor ült a rendezői székben (az ő nevéhez fűződik a Trónok harca).

„Ritkaság, hogy olyan posztered van, amin Chris Hemsworth látható a forgatáson – mondta Kevin Feige, a Marvel produkciós igazgatója. – De annyira hasonlít Thorra. Felkapcsoltunk néhány lámpát, ő a kezébe vette a kalapácsát, és készen is volt. Hihetetlenül hatásos kép.”

A Thor: The Dark World című filmben Thor ismét találkozik szerelmével, Jane Fosterrel (Natalie Portman) és bajkeverő testvérével, Lokival (Tom Hiddleston). Az első trailer jövő héten jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek