Starity

Snoop Dogg magasztalja Miley Cyrust

2013. április 20. 17:05   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres rapper, Snoop Dogg nagy rajongója Miley Cyrusnak, sőt, szerinte ő minden idők egyik legjobb zenésze.

hirdetés
Snoop Dogg magasztalja Miley Cyrust

Snoop Dogg nagyra tartja Miley változását és személyiségét. Elmondása szerint sok bennük a közös, és mind a ketten változáson mennek át, ami szintén közelebb hozta őket egymáshoz.

„Miley imádja, amit én csinálok, és én is imádom, amit ő csinál. Nagyon merész és bátor tett volt, hogy összeálltunk egy dal erejéig. Ő minden idők egyik legnagyobb zenésze és személyisége egyaránt” – nyilatkozta a rapper az MTV Newsnak.

„Az emberek túl sokat várnak tőle, mert végignézték az életét a tévén keresztül egészen kiskorától kezdve. Már készen áll arra, hogy felnőtt legyen és élvezze az életet, és én támogatom ebben. Mindketten egyfajta átváltozáson megyünk át, imádunk zenélni, azt csinálni, amit akarunk, és a szívünkből beszélni, szerintem nagyszerű páros vagyunk.”

A nemrég megjelent közös daluk, az Ashtrays and Heartbreaks a most már Snoop Lionként emlegetett zenész új albumán fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek