Starity

Csökken Justin Bieber népszerűsége

2013. április 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes magazin a napokban adott ki egy nyilatkozatot a kanadai énekesről, miszerint a népszerűsége egyre csökken az emberek körében.

hirdetés
Csökken Justin Bieber népszerűsége

Justin Bieber annyi botrányt halmozott fel az elmúlt hónapokban, amennyit mások egész életükben nem érnek el. Ennek hatására nem is csodáljuk, hogy a Forbes magazin szerint a kandadai szépfiú csillaga leágazóban van.

A magazin egy kutatást végzett, hogy az embereknek miként változott a véleményük 2012 májusa és 2013 márciusa között Bieberről. A végeredmény pedig nem mutat sikerre utaló jeleket az énekes karrierjében.

  • A szülők 6%-a, míg a tinik 10%-a döntött úgy, hogy nem kér többet Justin Bieberből.
  • 5%-kal kevesebb kamasz találja vonzónak Justint idén, mint tavaly, másik 5%-kuk szerint pedig aranyosságából is sokat vesztett a kanadai sztár.
  • A tinik négyszerese látja már úgy, hogy Biebs tiszteletlenül viselkedik a körülötte lévő emberekkel. Míg tavaly 3%-kuk gondolta így, mára ez 12%-ra kúszott fel.
  • A szülők körében sem lett népszerűbb Justin. 4%-ról 8-ra emelkedett az ellenszenve és tiszteletlensége a felnőttek szemében, a bájossága pedig visszaesett a felére – már csak a szülők hat százaléka gondolja jófiúnak.
  • 20%-kal esett vissza Justin zenéjének népszerűsége, tavaly a felnőttek, illetve szülők 49%-a nem ajánlotta volna az énekes zenéjét a családtagoknak, barátoknak. Idén ez a szám 54%-ra emelkedett.

Valószínűleg a több órás koncertkésések, a tiszteletlen modor a tetoválóművésszel, a szomszéd leköpése és nem utolsó sorban a drogozása vezette el idáig az egykori édes kanadai fiút. Vajon amilyen gyorsan emelkedett a népszerűsége olyan hamar fog csökkenni is? Vagy előbb észbe kap és amit tud, jóvá tesz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek