Starity

Tom Hiddleston lesz az új Holló?

2013. április 21. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bosszúállók sztárja jelenleg érdekes tárgyalásokat folytat a legendás A holló című film újrafeldolgozásáról.

hirdetés
Tom Hiddleston lesz az új Holló?

Tom Hiddleston szupergonoszból szuperhősre szeretne váltani, mivel jelenleg tárgyalásokat folytat, hogy ő játszhassa el Eric Draven szerepét a The Crow (A holló) Relativity Media által készített változatában – árulta el egy, a projekthez közeli forrás.

A James O'Barr képregényén alapuló film, amely 1994-ben a Miramax neve alatt készült el, Brandon Lee-vel a főszerepben, egy fiatalember sorsát követi nyomon, aki visszatér a halálból, hogy megbosszulja a saját és barátnője meggyilkolását. O'Barr az írás segítségével próbálta feldolgozni saját tragédiáját, barátnője elvesztését.

Hiddleston nemrég a készülő projekt producereivel vacsorázott. Ha megkapja a szerepet, komoly átváltozásra lesz szükség a külsejét illetően, hiszen Draven megjelenése fontos a rajongók számára.

Az elismert spanyol filmkészítő, F. Javier Gutierrez (Before the Fall) fogja rendezni a filmet, Cliff Dorfman (Warrior) forgatókönyve alapján, noha lehetséges, hogy más írók is részt vesznek a szövegkönyv megalkotásában. A forgatás ősszel kezdődik.

Hiddleston nem fog unatkozni a közeljövőben, hiszen ő alakítja majd a főszerepet a világhírű fotós, Robert Capa életrajzi filmjében is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek