Starity

Letartóztatták Reese Witherspoont

2013. április 22. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő nem engedelmeskedett a rendőri felszólításnak, ezért azonnal letartóztatták – Reese most nagyon szégyelli magát.

hirdetés
Letartóztatták Reese Witherspoont
Fotó: Reed Saxon/AP

Reese Witherspoon jelenleg engedetlen viselkedés vádjával néz szembe Atlantában – az ügyben a férje, Jim Toth is érintett.

A Georgia Stage Police beszámolója szerint egy rendőrtiszt észrevette, hogy egy autó, amit Witherspoon férje vezetett, szabálytalanul haladt és képtelen volt a sávban maradni. Az autót megállították, a színésznő azonban a felszólítás ellenére sem maradt a kocsiban, mialatt a férjén elvégezték a józansági tesztet. Kiszállt és nem volt hajlandó visszaülni, mire megbilincselték és letartóztatták. A rendőrtiszt elmondta, hogy Witherspoon megkérdezte őt: „Tudja maga, hogy ki vagyok én?”

A Variety magazin szerint Witherspoon tovább tetézte a bajt: ellenállt, amikor megpróbálták megbilincselni. Pénteken kora reggel a házaspárt kiengedték a börtönből és hétfő reggel volt a bírósági meghallgatásuk, de egyikük sem jelent meg.

Witherspoon vasárnap este közzétett egy nyilatkozatot, amelyben bocsánatot kért a viselkedéséért.

„Az az egy pohár ital is túl sok volt, és most nagyon szégyellem magamat amiatt, amiket mondtam. Ez egy nagyon ijesztő helyzet volt és a férjemet is féltettem, de ez nem kifogás. Tiszteletlen voltam a rendőrtiszttel, aki csak a munkáját végezte. Csak tiszteletet tudok érezni a rendőrség iránt, és nagyon bánom a viselkedésemet.”

A színésznő jelenleg Atlantában forgatja a legújabb filmjét, a The Good Lie-t. Az Atlanta Journal-Constitution szerint a forgatás szombaton folytatódott.


Fotó: City of Atlanta Dept. of Corrections

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek