Starity

Bemutatkozik a uBEAT

2013. április 23. 09:09   |   Szerző: Forever16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A uBEAT tegnap debütált, Should Have Treated You Better cimű kislemezükkel, miután a U-KISS már hónapokkal előbb bejelentette az alegység megjelenését.

hirdetés
Bemutatkozik a uBEAT

Megszületett a U-KISS legújabb alegyüttese, amit a két rapper, Eli és AJ alkot, az éneket pedig Kevin Woo, az eredeti zenekar egyik szólistája vállalta. A háromtagú banda először élőben április 25-én mutatja be lemezét Taiwanban, az M! Countdown keretein belül.

A uBEAT elnevezés a fiúbanda nevének (U-KISS) és a BEAT szónak a keveredéséből született, utalva ezzel arra, hogy Eli és AJ inkább az R&B és a hiphop irányzatai felé szeretnének evezni.

Debütáló daluk, a Should Have Treated You Better létrejöttében közreműködtek többek között a Brave Entertainment top producerei, a Brave Brothers, az Elephant Empire és az ElectroBoyz is. Eli, AJ és Kevin egy régmúlt szerelem emlékéről énekelnek, akik megbánták abban elkövetett hibáikat.

Az új dalon kívül a kislemezen hallható lesz néhány feldolgozott U-KISS-dal is, például a Standing Still, a Sweety Girl és a két rapper duettje, a Party All The Time is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek