Starity

Harry Styles peches a szerelemben

2013. április 22. 21:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction sztárja új dokumentumfilmben mesél majd szerelmi életéről is.

hirdetés
Harry Styles peches a szerelemben

A 19 éves brit hírességet sokan úgy ismerik, mint a tinilányok kedvence, s a kanadai  Justin Bieber egyik legnagyobb vetélytársává vált ezen a téren. A One Direction énekese nap mint nap szembesül a ténnyel: nem tudja megmenteni magát a sikítozó lányok karjaiból.

Exbarátnői közé sorolhat két hírességet: a 23 éves Taylor Swiftet és a 33 éves Caroline Flacket. Persze a fiatal sztár szingliként is remekül mulat, ugyanis a brit fotósok egy partiról állítólag négy lánnyal látták távozni. Az Oscar-díjas  Jennifer Lawrence pedig a Twitteren keresztül flörtölt vele.

Mindezek tudatában talán egyikőnk sem merné kijelenteni azt, hogy Harrynek nincs miből válogatnia. Aligha gondolnánk, hogy ezt most mégis, ő maga jelentette ki. A hamarosan debütáló 3D-dokumentumfimben Harrynek a szerelmi életéről is beszélnie kell:

„Még nem találkoztam olyan lánnyal, akinél csak részben is arra gondoltam volna, hogy valódi kapcsolatot akarok vele. Úgy gondolom, hogy eddig peches voltam a szerelemben. Másfelől még senkivel sem találkoztam, aki felrázta volna az életemet. Meg szeretnék ismerni valakit, aki igazán inspirál engem és akivel szívesen töltöm el az időmet” – nyilatkozta Harry.

A dokumentumfilmben Harry a Taylor Swifthez fűződő viszonyát „abszolút borzalmasnak” nevezi. Szeretni és szeretve lenni, valóban erre vágyik a fiatal énekes a siker és a gazdagság helyett? Talán valóban így van, de azért valljuk be: 19 évesen nem maradt még le semmiről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek