Starity

Rendőrökkel mozizik Sandra Bullock

2013. április 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő legújabb filmjének különleges premiervetítését szervezi, kifejezetten a bostoni rendőrök számára.

hirdetés
Rendőrökkel mozizik Sandra Bullock
Fotó: WENN / Adriana M Barraza

A hollywoodi színésznő egy FBI-ügynököt alakít legújabb krimi-vígjátékában, akit Bostonba, Massachusetts államba küldenek egy ügy kapcsán egy helyi rendőrrel (akit Melissa McCarthy alakít – Személyiségtolvaj).

A film főnöksége, Sandrával az élen, most kitalálta, a bostoni robbantás ideje alatti hősies munkájuk miatt különleges premiervetítést adnak a helyi rendőröknek. „Nem hiszem, hogy egy vetítés elég lenne kifejezni a hálánkat. Ez a film egy szerelmes levél Boston számára. A színészeink nagy része bostoni, vagy ott születtek, vagy nevelkedtek, szóval szeretnénk kifejezni a hálánkat és támogatásunkat” – mondta Sandra és a rendező a CNN-nek.

A 20th Century Fox szóvivője megerősítette a híreket, bár időpontot egyelőre nem tűztek ki, mindenesetre a The Heat (Női szervek) névre hallgató alkotás júniusi bemutatója előtt szeretnék megtartani a meglepetésvetítést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek