Starity

Selena Gomez az Adidast reklámozza

2013. április 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőként és színésznőként is tevékenykedő népszerű tinisztárt, Selena Gomezt kérte fel az Adidas, hogy népszerűsítse a márkát, így hamarosan ő köszön vissza a plakátokról.

hirdetés
Selena Gomez az Adidast reklámozza
Fotó: Adidas NEO

Miután tavaly bejelentettük, hogy Selena Gomez nemcsak arcát adja a márkához, hanem tervezni is fog, a kollekció végre elkészült. A Spring Breakers sztárja már február óta dolgozik az Adidas NEO népszerűsítésén, a világmárka legnagyobb örömére.

Az új kollekció egyszerre szexi és sportos, emellett pedig élénk, vidám színekben pompázik. Az új Adidas-szériában találkozhatunk rövidnadrágokkal, színes sportcipőkkel, bohókás felsőkkel, rafináltan szabott szvetterekkel.

Selenánál manapság igencsak fut a szekér, hiszen amellett, hogy legújabb filmje, a Spring Breakers népszerűsítésén is dolgozik, egyre inkább elismerik mint énekesnő, és a Justin Bieberrel való békülését követően a sztár rajongói megnyugodhatnak: Selena magánélete is rendben van.



Fotó: Adidas NEO

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek