Starity

Dwayne Johnson a sérvműtéte után lábadozik

2013. április 24. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész néhány héttel ezelőtt sérült meg, miközben a címét igyekezett megvédeni a Wrestlemania 29-en.

hirdetés
Dwayne Johnson a sérvműtéte után lábadozik
Fotó: Dr. Billy Ingram/WireImage

A negyvenéves színész kedden lelkesen osztotta meg a Twitteren a hírt a rajongóival, hogy sikeres sérvműtétet hajtottak végre rajta – még egy fotót is mellékelt, ahol a kórházi ágyban fekszik supermanes trikóban és kórházi sapkában, amint megfeszíti az izmait.

Szóvivője, Alan Nierob elmondta az Associated Press riporterének, hogy a sztár a saját otthonában lábadozik, viszont lemaradt legújabb filmje, a Pain & Gain premierjéről, amelyre hétfőn került sor Los Angelesben – hiszen ugyanazon a napon műtötték. Előző nap négy és fél millió twitteres követőjével osztotta meg a hírt, hogy műtéten kell átesnie, hogy a lágyéksérvét helyrehozzák.

Április 7-én, amikor a Wrestlemania 29-en John Cenával szemben próbálta megvédeni a bajnoki címét, sérvet kapott a küzdelemben. Noha lemaradt a Pain & Gain bemutatójáról, Johnson minden valószínűség szerint ott lesz a másik vadonatúj filmjének, a Fast & Furious 6 premierjén, ami május 24-én kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek