Starity

Anorexiás volt — most duci modellként sikeres

2013. április 25. 22:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit származású Alice Jackson csaknem megölte magát, hogy modell lehessen. A lány hosszú évekig koplalt, végül sikeres lett – duci modellként.

hirdetés
Anorexiás volt — most duci modellként sikeres
Fotó: Curvy Kate Ltd.

A 26 éves brit lány minden álma a modellkarrier volt, ezért néhány éve drasztikus fogyókúrába kezdett: napi két órát futott és mindössze salátán élt. Persze ennek meg is lett az eredménye: három hónap alatt hatvankét kilóról negyvenkilencre fogyott – írja a Daily Mail.

A lánynak számos problémája lett, amiért ilyen hirtelen ennyi súlyt vesztett, anorexiája miatt kórházba került és egy évig kezelésre szorult.

Élete ezután teljesen megváltozott: húsz kilót felszedett és most boldogabbnak érzi magát, mint valaha. Beismerte, hogy nagyon beteg volt, de most büszke arra, hogy teltebb az alakja, ráadásul örül, hogy történetével másokat is inspirálhat, hogy szeressék a testüket.

Végül álma is valóra vált: egy duci modelleket foglalkoztató fehérneműcég, a Curvy Kate fel is figyelt rá, és egy általuk szervezett modellversenyen bekerült a legjobb tíz közé. Az online szavazás kedden zárul le, de Alice-t nem a győzelem hajtja. „Remélhetőleg népszerűsíthetem a magabiztosságot és segíthetek azoknak, akik étkezési zavarokkal szenvednek.”


Alice, a gyógyulás után és előtt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek