Starity

Gwyneth Paltrow 2013 legszebb asszonya

2013. április 24. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vasember negyvenéves színésznője nyerte el a kitüntető címet a People magazin éves szavazásán.

hirdetés
Gwyneth Paltrow 2013 legszebb asszonya

Gwyneth Paltrow nyerte el nemrég a világ legszebb nőjének címét a 2013-as évben – olyan hölgyeket utasított maga mögé, mint Kerry Washington (övé a második hely) és Amanda Seyfried, aki a lista harmadik helyére került.

A színésznő, aki civilben kétgyermekes családanya, elismerte, hogy a családja nem látja őt gyönyörűnek. „Otthon csak trikót és farmert viselek. Nincs rajtam smink. Ehhez szoktak hozzá – mesélte. – A férjem mindig viccelődik ezzel. Ha szépen kiöltözöm és kisminkelem magam, mindig felkiált: »Ó, wow! Te vagy Gwyneth Paltrow!« Mert ő ahhoz van hozzászokva, hogy bő nadrágban és kócos hajjal lát.”

Gwyneth szerint a rendszeres testedzésnek köszönheti a fiatalos külsejét és azt, hogy mindig erősnek érzi magát. A Tracy Anderson-módszert alkalmazza – ahogyan Madonna, Nicole Richie, Courteney Cox, Shakira és Jennifer Lopez is.

„Amikor elkezdtem, azt hittem, hogy sosem leszek képes végigcsinálni. Egy rémálom volt! De ma már olyan jól megy, mint a fogmosás.”

A színésznő azt is elárulta a magazinnak; reméli, hogy egészséges testképet tud fenntartani a gyermekeiben, különösen a lányában, aki már elkezdett érdeklődni a sminkelés iránt. „És az, hogy olyan édesapjuk van, aki imádja őket úgy, ahogyan vannak, ez nagyon fontos az egészséges testkép kialakításában. Minél jobban szeretjük őt és minél jobban megengedjük, hogy az legyen, aki lenni szeretne, annál magabiztosabbnak érzi majd magát.”

Gwyneth hamarosan a filmvásznon lesz látható, hiszen a Vasember 3 pénteken debütál a brit mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek