Starity

A Billy Talent Magyarországra jön

2013. április 25. 10:10   |   Szerző: dll89

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas, feszült várakozás után kiderült, július 1-jén pótolják az eredetileg február 4-ére tervezett koncertet az A38-on.

hirdetés
A Billy Talent Magyarországra jön

Valósággal sokkolta a Billy Talent rajongóit a hír januárban, hogy dobosuk, Aaron Solowoniuk bátyja, Trevor elhunyt. Pár héttel a haláleset után a zenekar egy szívhez szóló üzenetben adta tudtára a rajongóknak, hogy úgy érzik, ebben a nehéz helyzetben a család az első, ezért a turné egy részét törölték. Ebben első körben a február 4-ei, budapesti koncert nem volt benne, később azonban további állomások is lemondásra kerültek, köztük az A38-as buli is.

Az A38 menedzsmentje azt ígérte, pár héten belül meglesz az új időpont, de az egyeztetés kemény diónak bizonyult. Ráadásul időközben kiderült, a zenekar július 5-én a VOLT-ra látogat, ezért sokan attól tartottak, nem jönnek Magyarországra kétszer egymásután. Végül egészen február 28-áig izgulhattunk, és ekkor is csak annyi derült ki, hogy biztosan lesz pótlás július 1-jén vagy 2-án, de a pontos dátum még nem volt publikus.

Április 22-én jelentették be a várva várt időpontot: július 1-jén, 21 órakor áll a színpadra a zenekar, bár a koncertre már december elején elkelt az összes jegy, és azóta is rengetegen próbálnak valahogy hozzájutni a fölöslegessé vált belépőkhöz.

A Billy Talent eddig egyszer lépett fel Magyarországon, a 2010-es Szigeten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek