Starity

Rachel McAdams és Bradley Cooper egy pár?

2013. április 25. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bradley Cooper máris ráunt volna a 20 éves Suki Waterhouse-ra? Talán így lehet, hiszen a népszerű színészt Rachel McAdams társaságában látták a minap ebédelni, amikor a párocska órákon keresztül flörtölt és nevetgélt az elemózsia fölött.

hirdetés
Rachel McAdams és Bradley Cooper egy pár?

Egy szemtanú elmondása szerint Bradley és Rachel találkája nagyon érzelgős és romantikától telített volt. „Bradley nagyon boldognak tűnt az alatt a két óra alatt, amit Rachellel töltött, végigflörtölték az ebédidőt és sokat nevettek. Úgy tűnt, nagyon odavan Rachelért.”

A Life&Style forrásai szerint átkarolva nevettek és beszélgettek, Bradley pedig képtelen volt levenni a szemét a színésznőről. „Nagyon úgy tűnt, mintha egy párt alkotnának. Volt egy pont, amikor Rachel átkarolta Bradley csípőjét, így pedig nagyon közel kerültek egymáshoz.”

A pletykának akár lehet is alapja, hiszen köztudott tény, hogy Bradley és Rachel már régóta ismerik egymást, és elmondásuk szerint nagyon jó barátok, valamint Cameron Crowe mozifilmjében, az Ünneprontók ünnepében is együtt szerepeltek, így joggal merülhet fel a kérdés: csupán csak barátok vagy több is van köztük?


Az informátor, aki képet is készített a sztárokkal / Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek