Starity

Poppy Montgomery kislánynak adott életet

2013. április 25. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn megszületett a Nyomtalanul sztárjának és barátjának, Shawn Sanfordnak első gyermeke, Violet Grace.

hirdetés
Poppy Montgomery kislánynak adott életet
Fotó: Frederick M. Brown / Getty Images

Poppy Montgomery hétfőn újdonsült édesanya lett, hiszen megszületett barátjával, Shawn Sanforddal első közös gyermeke. A kislány a Violet Grace Devereux Sanford nevet kapta – írja a People magazin. Reggel 7.57-kor érkezett a világra, súlya három kiló, magassága 49 és fél centiméter.

A színésznőnek egy korábbi kapcsolatából már van egy ötéves kisfia, Jackson, aki így kapott egy kishúgot. "Hihetetlenül boldogok vagyunk a gyönyörű angyalkánk érkezése miatt, és nagyon hálásak, hogy boldog, egészséges és életvidám” – nyilatkozta a pár.

A 37 éves színésznő, aki Poppy Petal Donahue néven látta meg a világot (a Montgomery az édesanyja lánykori neve), a leginkább a Nyomtalanul című krimisorozatból ismert, ahol a szintén ausztrál származású színész, Anthony LaPaglia mellett alakította Samantha Spade ügynököt.

Ha feltűnik valakinek, hogy a friss anyuka és a kislánya is virágnevet visel (poppy – pipacs, violet – viola), akkor bizony jól gondolja, hogy ez nem lehet véletlen. Ugyanis a színésznő testvérei is virágneveket kaptak a szüleiktől egy régi családi hagyomány keretében: Rosie Thorn (rózsa), Daisy Yellow (margaréta), Lily Belle (liliom) és Marigold Sun (körömvirág).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek