Starity

Chenoa, a könnyek királynője

2013. április 25. 16:04   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extriunfita nem egyszer tett már tanúbizonyságot arról rajongói szeme láttára, hogy bizony ő is csak emberből van, akinél olykor eltörik az a bizonyos mécses.

hirdetés
Chenoa, a könnyek királynője

Chenoa egyértelműen a legsikeresebb előadók között van számon tartva Spanyolországban, s ez egyáltalán nem véletlen. Amellett, hogy nagyon tehetséges és gyönyörű, rendkívül barátságos és kedves is, aki a rajongóit nagy becsben tartja. Megválasztották már a legjobban öltözött, legízlésesebb spanyol sztárnak is, most pedig úgy tűnik, kinéz neki egy „Könny-díj” is.

Kevesen tudják, de Laura egyik különös ismertetőjele, hogy a koncertjein könnyekig meghatódik. Általában a végén, a tapsrendnél pityeredik el a boldogságtól, nemrég azonban már jelenleg futó koncertsorozatán, az előadás közben, pontosabban az egyik – vadonatúj, az új lemezen megjelenő angol/spanyol – dal után, is rendszeresen elsírja magát. Ennek oka talán az lehet, hogy Curi Gallardóval való kapcsolata nemrégiben megingott, s bár úgy tűnik, rendeződött közöttük a viszony, az énekesnő még nincs túl teljesen ezen az összezördülésen, mely túllendülést a tolakodó sajtó is igencsak megnehezíti számára.

Chenoa szakmájában rendkívül sikeres és elismert, ugyanakkor magánéletéről ugyanez nem annyira mondható el. Sokszor csalódott már a férfiakban, de ezúttal talán végre ő is megtalálta az igazit a jóképű fiatalember, Gallardo személyében. Sok chenoista továbbra is szívesen látná őt újra David Bisbal oldalán, ám erre mindkét fél elmondása szerint továbbra is nulla az esély.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek