Starity

Jessica Szohr és Ed Westwick újra együtt

2013. április 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elcsíptük: a Gossip Girl egykori sztárjai, a Chuck Basst alakító Ed Westwick és a Vanessa Abramst játszó, magyar felmenőkkel rendelkező Jessica Szohr ismét egy párt alkot!

hirdetés
Jessica Szohr és Ed Westwick újra együtt

A párt egy édes pillanatban kapták lencsevégre a Los Angeles-i LAX repülőtéren, amikor is Ed leszállt a gépről, Jessica pedig boldogan várta szerelmét, majd mikor meglátták egymást a helyszínen tartózkodó tanúk elmondása szerint minden megvolt, ami egy romantikus jelenethez kell: hatalmas ölelés és üdvözlő csók.

Az újonnan egymásra talált szerelmesek még a Gossip Girl forgatása során szeretett egymásba, azonban később többször szakítottak, de végül mindig kibékültek. A sorozat rajongói emiatt két táborra oszlottak, így voltak, akik reménykednek abban, hogy végre véget ér a huza-vona Ed és Jessica között és végre megállapodnak egymás mellett; ezzel szemben mások úgy gondolták, hogy a sorozathoz méltón Ed helye Leighton Meester mellett lenne.

Mindenesetre a Jessica-Ed rajongók örülhetnek: nem ez volt az első alkalom, hogy látták a szerelmeseket nyilvános helyen együtt mutatkozni, hiszen a Coachella fesztivál első hetét is együtt töltötték, emellett pedig szemtanúk számoltak be arról, hogy a City Year jótékonysági rendezvényén is látták őket együtt Los Angelesben a múlt héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek