Starity

David Lindgren: interjú a Melodifestivalen sztárjával

2013. április 26. 08:08   |   Szerző: wywyenn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Lindgren két egymás utáni évben is igazi partihangulatot hozott a Melodifestivalen színpadára, azonban jövőre már nem láthatjuk nevét az indulók között.

hirdetés
David Lindgren: interjú a Melodifestivalen sztárjával

Az Ignite The Beat címet viselő második nagylemeze a közelmúltban debütált 9 táncra perdítő dallal, melyek munkálataiban Darin Zanyar is részt vett. A szexi apukát októbertől Eric Saade mellett láthatja a közönség színpadra állni a 12 állomásos Ladies Night koncertsorozat keretében.

– Csak nemrég debütált a második nagy lemezed. Mesélj egy kicsit az albumról!
– Ez egy popalbum olyan dalokkal, amik remélhetőleg táncra perdítenek titeket. Megtaláltam a hangzásomat, és 9 erős popdalom van az albumon.

Két egymás utáni évben is igazi partihangulatot hoztál a Melodifestivalen színpadára. Gratulálok az eredményeidhez! A két dal közül melyik áll közelebb a szívedhez? Jövőre is szeretnél indulni a versenyen?
Azt kell mondjam, hogy a Shout it out. Ez a dal megváltoztatta az életemet. És most, amikor előadom, szinte mindenki tudja a szöveget és velem énekli. Ez egy felfoghatatlan érzés. Nem fogok indulni a következő évben.


Mely előadók inspirálnak téged?
Minden stílusú előadó inspirál engem. Minden Justin Timberlake-től kezdve Bruse Dickinsonig (az Iron Maiden énekese). Mindenféle zenét meghallgatok. Olyan emberek inspirálnak, akik igazán jók abban, amit csinálnak.

Mindig is énekes szerettél volna lenni? Édesapád pap. Sose gondolkodtál azon, hogy az apukád nyomdokaiba lépj?
Nem, hokijátékos akartam lenni...... Hmm, nem, nem igazán.

Régebben olyan musicalekben énekeltél, mint például a Hairspray, High School Musical, Mamma Mia!, Singin' in the Rain. Élvezted ezt az időszakot? Esetleg láthatnak a rajongóid még ilyen projektekben?
Imádtam. Még mindig egy musicalelőadónak érzem magam, és mindenképpen fogok még musicaleket készíteni.

Októbertől egy 12 állomásos turnésorozaton veszel részt, a Ladies Nighton. A belépés elsősorban hölgyeknek lesz ajánlott, ráadásul csak 18 év felett. Csak nem valamilyen huncut meglepetéssel készültök?
Hahaha. Sohasem tudhatjátok...

A rajongók néha egészen furcsa ajándékokkal tudják meglepni kedvenceiket. Neked mi volt az eddigi legfurcsább rajongói ajándékod, amit kaptál?
Őszintén nem kaptam semmi furcsa dolgot. Sok plüssmacit és festményeket, néha édességet.

A magyar rajongóid imádnak! Üzennél nekik valamit?
– Nagyon boldoggá tesz, hogy ezt hallhatom, szeretnék eljönni, és énekelni néhány dalt nektek. Számomra hihetetlen, hogy egyáltalán vannak rajongóim, és nem kevésbé, hogy Svédországon kívül. Köszönök minden támogatást, és remélem, élvezitek az új lemezemet.

Szeretettel,
David Lindgren

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek