Starity

Megjelent a Jedward legújabb klipje

2013. április 25. 16:04   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír pop-rapduó ismét egy új slágerrel kedveskedett a rajongóknak, mely What's Your Number néven debütált.

hirdetés
Megjelent a Jedward legújabb klipje

A Jedward igen buzgó a 2013-as évben. Egy hónapja jelent meg a Happens In The Dark című kisfilmjük, most pedig egy újabbal rukkoltak elő. A dal a 2012-ben kiadott Young Love nevű albumukon is megtalálható, ami a What's Your Number nevet kapta.

A srácokat leginkább a brit X-Faktorból és az Eurovízióról lehet ismerni. A tehetségkutatóban a hatodik helyen végeztek, több-kevesebb sikerüket Louis Walshnak köszönhetik, aki mindvégig támogatta őket. 2011-ben őket választották az Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol ír színekben tomboltak a színpadon. Düsseldorfban a nyolcadik helyig tornázták fel magukat. 2012-ben ismét őket indította Írország, ahol lejjebb csúsztak a listán, mindössze a huszonharmadikak lettek a 26 versenyzőből.

2013-ban nem ők szálltak ringbe, de több idejük maradt karrierjük építésére. Jelenleg a Young Love nagylemezük dalaihoz készítenek videoklipeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek