Starity

Lecsúszott sliccel dedikált a magyar író

2013. április 25. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kellemetlen élményeben volt része Lakatos Leventének, amikor a róla készült fotókkal szembesült. Kiderült, hogy a rajongókkal készült fotókon végig lehúzott sliccel pózolt.

hirdetés
Lecsúszott sliccel dedikált a magyar író

Kínos szituációba keveredett Lakatos Levente. A fiatal író, debreceni dedikálása során boldogan készített közös képeket olvasóival, ám csak a fotók visszanézésénél vette észre, hogy elfelejtette felhúzni a sliccét.

Levente, a Facebook oldalán keresztül maga hívta fel a figyelmet a kis „baleset”-re, mely az eseményről készített összes képen szembetűnő. A dolog pikantériája, hogy az író legújabb, Bomlás című regénye egy erotikus thriller, melyben gyakran csúsznak le sliccek.

Levente e hét pénteken Budapesten, a Deák Ferenc térnél található Ulpius-ház Könyvesboltban dedikálja az internetes vélemények alapján A szürke ötven árnyalatánál is izgalmasabbnak tartott regényét – és természetesen mellette korábbi köteteit is.

A szerző a debreceni dedikáláson már kapott egy bilincset... Vajon most mivel fogják meglepni a rajongói?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek