Starity

Bella Thorne könyvet ír

2013. április 25. 19:07   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 15 éves Disney-csillag belekezdett egy könyv írásába, ami egy 14 éves tinilányról fog szólni, egy kis varázslattal megspékelve.

hirdetés
Bella Thorne könyvet ír
Fotó: JustJaredJr.

Bella Thorne-nak nagyon sok idejét lefoglalja a rengeteg teendő, például dolgozni az új számain, ének-, zongora- és táncórákat venni és készülni a vasárnapon megrendezésre kerülő Radio Disney Music Awardsos fellépésére, az egyik legjobb barátnőjével és táncpartnerével, Zendaya Colemannel. A tehetséges Disney-sztár azonban most ismét új projektbe fogott miután leszerződött a Hollywood Recordshoz, ugyanis a könyvírásba kezdett hivatalosan is bele – írja a JustJaredJr.

A történet egy 14 éves lányról szól majd, akinek az életét egy varázslat változtatja meg: Ez a könyv titokzatos és varázslatos egyben, és a saját életem különböző helyzetei ihlették, amik nagyon közeli és kedves a szívemhezkezdte Bella, majd folytatta – Akartam írni egy könyvet, ami a tizenévesekhez kapcsolódik, de egy kicsit varázslatos is

Az Autumn Falls címre hallgató sorozatot a Random House Children’s Books fogja majd publikálni, azonban a megjelenés időpontja még ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek