Starity

Kristen Stewart újra megcsalta Robertet?

2013. április 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mintha Kristen számára nem lett volna elég, hogy Rupert Sandersszel való futó románca tönkretette Robert Pattinsonnal való kapcsolatát és a médiacirkuszt követően a legkevésbé kedvelt sztárok közé emelkedett, ezúttal ismét kihúzta a gyufát a hollywoodi álomgyárban.

hirdetés
Kristen Stewart újra megcsalta Robertet?

Miután a Hófehér és a vadász forgatása alatt Kristen Stewart összemelegedett Rupert Sandersszel, a színésznő nem győzött magyarázkodni és könyörögni párjának, Robert Pattinsonnak, hogy bocsásson meg neki. Azonban úgy tűnik, nem volt elég neki az, hogy összetörte Rob szívét és tönkretette Rupert házasságát: újra a rendezőhöz húz a szíve.

Mintha porszem került volna az amúgy tökéletesen működő hollywoodi sztárgyártó gépezetbe, ugyanis míg múlt hétvégén Rob éppen New York felé tartott egy repülőn, addig Kristent Ruperttel kapták lencsevégre, amint beszáll a kocsijába, majd elhajtanak egy mexikói étterem elől, ahol vacsoráztak.

Sajnos kizárhatjuk a munkavacsora lehetőségét is, mivel ugyan a színésznő visszatér a mozivászonra Hófehérként, hivatalosan is megerősítették, hogy nem Sanders lesz a folytatás rendezője, így a csalfa páros nem fog együtt dolgozni.



Fotó: Rol-Blanco/x17

Viszont itt jönnek a kérdések: Kristen máris kiábrándult Robból, esetleg ismeretlen számára a hűség szó jelentése? Mindazonáltal Robert valószínűleg nem lesz elragadtatva, az pedig találgatásokra ad okot, hogy mi lesz ezután? Ha Kristen tényleg exével találkozgat, a színész képes még megbocsátani barátnőjének, vagy végleg kiadja a lány útját?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek