Starity

Babát vár Hayley Williams?

2013. április 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évekkel ezelőtt már felröppent a hír, miszerint várandós a Paramore frontasszonya, de a pletyka hamisnak bizonyult. A kérdés ismét felmerült, hiszen az énekesnő egyre kerekebb pocakkal pózol a kameráknak.

hirdetés
Babát vár Hayley Williams?

Amerikai bulvárlapok számoltak be az énekesnő állítólagos terhességéről, miután Hayley „bébipocakkal” mutatkozott. Egy közeli forrás megerősítette a hírt: babát várnak.

Sokan találgatnak, hogy Hayley valóban várandós-e partnerétől, Chad Gilberttől – aki előzőleg már volt házas, és akivel 2008 óta alkotnak egy párt. Miután április 24-én egy romantikus vacsora közben növekvő pocakkal látták az énekesnőt, ismét szárnyra kelt a pletyka. „Pirítóst evett, és vizet ivott bor helyett” – számoltak be a szemtanúk.


A képen látható az énekesnő dudorodó pocakja

Az Airplanes énekesnőjének szóvivője csak annyit mondott az újságíróknak: „Nem nyilatkozom a magánéletéről!”. Ez a kijelentés még kíváncsibbá tette a rajongókat, hiszen nem erősítette meg a pletykát, de ugyanakkor nem is cáfolta azt – bár ez nem jelent semmit, hiszen az énekesnő Instagram-profilját is egy éven át rejtve tartotta a nyilvánosság elől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek