Starity

Michael Bublé a metróállomáson énekelt

2013. április 26. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű kanadai énekes különös módját választotta annak, hogy a legújabb albumát népszerűsítse.

hirdetés
Michael Bublé a metróállomáson énekelt

Michael Bublé alaposan meglepte a New York-i ingázókat, amikor dalra fakadt az egyik metróállomáson, a 66th Street Lincoln Centre-nél. Egy régi Jackson 5-dalt, a Who's Lovin' You-t adta elő néhány barátjával, hogy népszerűsítse az új albumát.

Háttérénekesként a Naturally 7 nevű banda csatlakozott hozzá, miközben kisebb tömeg hallgatta őket – sokat rögzítették az előadást az okostelefonjaikkal. Ezután Bublé megölelte a srácokat és azt mondta, hogy ez volt „a valaha legklasszabb dolog”.

„A New York-i metróban való éneklés olyan, amit mások évek óta csinálnak, és úgy érzem, hogy ez a legtermészetesebb módja a zenekészítésnek. A világ néhány legjobb zenészét láthatjátok idelenn” – mondta a 37 éves énekes.

Bublé legújabb albuma, a To Be Loved nemrég jelent meg, és a többszörös Grammy-díjas énekes éppen egy promóciós turnét tart. Nyáron tíz koncertet ad Londonban, ahol különösen népszerű. „Minden dolog közül, amiket csinálnom kellett eddig és kell majd Európában és Amerikában – emiatt voltam a legizgatottabb.”

Nem Bublé az egyetlen, aki egy közlekedési eszközön mutatta be a tehetségét. Kim Wilde majdnem két millió nézőt szerzett a YouTube-on, amikor a londoni metró egyik szerelvényében rögtönzött minikoncertet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek