Starity

Kísért Michael Jackson szelleme

2013. április 26. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Jackson szelleme gyakran sztepptáncol az otthonomban – állítja a legendás énekes testvére.

hirdetés
Kísért Michael Jackson szelleme

LaToya Jackson, aki leginkább arról ismert, hogy Michael és Janet Jackson kevésbé híres testvére és az egyik résztvevője volt a Celebrity Big Brother című valóságshow-nak, elárulta, hogy még mindig gyakran érzi a bátyja jelenlétét.

A Good Day New York riporterének elmesélte, hogy a pop hercege rendszeresen meglátogatja. „Ez a legfurcsább dolog, amit valaha éreztem. Érzed, hogy valami különös van körülötted vagy mögötted, és elkezdesz tűnődni.”

Azt is elmondta, hogy gyakran hallja, amint az elhunyt Michael Jackson sztepptáncol a házában. És nem ő az egyetlen fültanú, ugyanis az egyik testőre is hallotta már a zajokat, amelyeket Michael szelleme okozott.

LaToya így mesélt erről: „Amikor [a testőr] elmondta nekem, azt feleltem: 'Ne bolondozz velem' – és emiatt most még többet akarok tudni ezekről a különleges zajokról... Ugyanis Mike annak idején minden vasárnap két órán át gyakorolta a sztepptáncot.”

A Jackson család nemrég beperelte az AEG nevű promóciós céget és 40 billió dolláros kártérítést nyújtottak be a cég ellen, amelyet Michael Jackson halálának okozásával vádolnak. A per valószínűleg három hónapig for tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek