Starity

A Ripper Street sztárja magyar rajongóinak üzent

2013. április 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jonathan Barnwellt a Twitteren csíptük el; kezdő színész létére nagyon is céltudatos, ha rajta múlik, még sokáig a filmiparban fog tevékenykedni.

hirdetés
A Ripper Street sztárja magyar rajongóinak üzent

A Ripper Street nevű új dráma/krimisorozat tavaly debütált a BBC csatornán Matthew Macfadyen, Jerome Flynn, Adam Rothenber, MyAnna Buring és Jonathan Barnwell szereplésével. A brit sorozat óriási sikernek örvend az Egyesült Királyságban, s biztosra vehetjük, tapasztalt és kezdő színészeinek igazi ugródeszkát jelenthet.

A Hobbs nevű rendőrt alakító színészt, Jonathan Barnwellt elcsíptük a Twitteren, aki nagyon örül rajongói támogatásának, rendkívül közvetlen és kedves módon fogadja közeledésüket az internet világán kívül is.

Elmondása szerint szívesen próbálná ki magát filmekben is, de erre csak a jelenlegi munkálatok után kerülhet majd sor. Amíg azonban a rajongók a második évadra várnak, ígéri, a stáb nem fog fukarkodni az információk megosztásával, s magyar rajongóinak ekképpen köszönt: „Remélem, csodásan érzitek magatokat! Rengeteg puszit küldök!”

A Hasfelmetsző Jack után elkeresztelt sorozat – sikerére való tekintettel – természetesen kapott berendelést a második évadra, melynek forgatási munkálatai a héten kezdődtek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek