Starity

Zayn Malik és Perrie Edwards hamarosan egybekel?

2013. április 27. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jesy Nelson szerint rövid időn belül egyel magasabb szintre emelik kapcsolatukat.

hirdetés
Zayn Malik és Perrie Edwards hamarosan egybekel?

Hiába a sok rosszakaró és ellenségeskedő ember, Zayn Malik és Perrie Edwards kapcsolata kibír mindent és egyre erősebb és erősebb lesz. Ahogy telik az idő a Directionerek többsége is sikeresen megbarátkozik a Little Mix szőke pacsirtájával, ráadásul baráti körük és mindkét banda tagjai is teljes mértékben támogatják a fiatalok románcát.

Nem egyszer magasztalta már az egekig például Jesy Nelson vagy Jade Thirlwall Zaynt, hogy mennyire szerelmes Perrie-be, most viszont még ennél is komolyabb kijelentést tett egyikük.

„Perrie lesz az első négyünk közül, akit először eljegyeznek. Zayn határozottan olyan embernek tűnik, aki hamarosan meg fogja kérni a kezét. Ő korán érő típus - árulta el Jesy a Capital FM-nek adott interjú során, majd hozzátette – Egyébként már most olyanok, mint egy házaspár. Van egy közös kutyájuk és szó szerint ugyanolyan ruhákba öltöznek. Már készülök is emelni a kalapomat – zárta mondandóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek