Starity

Hozzánk is elért a telenovella

2010. április 09. 21:09   |   Szerző: Esszy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan véget ér az El rostro de Analía (A bosszú álarca) című telenovella a Cool Tv-n. Ám sokak örömére egy olyan műsor kerül a helyére, amely a latin-amerikaiaknál már hódított.

hirdetés
Hozzánk is elért a telenovella

A telenovella rajongók örülhetnek, hiszen hamarosan egy igazi sikersztori kerül a Cool Tv képernyőjére. Az El rostro de Analía című sorozat, mely nálunk A bosszú álarca néven fut, április végén befejeződik, helyére pedig a hazájában nagy sikernek örvendő Más Sabe El Diablo kerül. A novella 2009-ben készült, s több nálunk is ismert színész kapott szerepet benne. Ilyen például a főhősnő, Manuela, akit Gaby Espino (ERDA, Sin Vergüenza)alakít, vagy néhány mellékszereplő, akiket szintén az El rostro de Analíából ismerhetünk: Karla Monroig, José Guillermo Cortines és még sokan mások. Ám érdemes megemlíteni a főszereplőt, Jencarlos Canelát-aki ugyan kicsiny hazánkban nem olyan ismert de például itt a Starityn is olvashattatok már Róla-, a fiatal színész-énekest. A telenovella egyedi történetben, szerelemben és akcióban egyaránt bővelkedik. Hazai szokásokhoz híven a cím nem azonos az eredetivel, de most azért hasonló: Ördögi kör.

Tehát ne feledjétek: április végén Más Sabe El Diablo (Ördögi kör) a Cool-on!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek