Starity

Hazai képernyőkön a Glee

2010. augusztus 09. 01:01   |   Szerző: Christo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók bizonyára tudják már, hogy az RTL Klub megvette a sorozatot, és az őszi kínálatban láthatjuk majd a képernyőkön.

hirdetés
Hazai képernyőkön a Glee

A világ szinte minden részén futótűzként terjedt a Glee-mánia. A sorozat számos rajongót szerzett magának, erre azonban a FOX egyáltalán nem számított. Eleve kérdéses volt, hogy engedélyezzenek neki egy pilotot, de hál' Istennek Ryan Murphy és csapata (Kés/Alatt) megkapták az esélyt.

Mielőtt bárki látatlanban temetné a sorozatot, felhívnám egy dologra a figyelmet: mindenki úgy hiszi, hogy a sorozat a musical műfajt képviseli, holott ez közel sem igaz. A számok klipek formájában jelennek meg, az epizódok műsoridejének nagy részét párbeszéd tölti ki.
Tehát senki ne higgye, hogy egy High School Musicalre számíthat, rétestészta formájában.

A 19 Emmy-jelöléssel bíró produkcióban mindenki megtalálhatja a neki tetszőt: drámát, humort, romantikát és persze a jobbnál jobb előadók feldolgozott dalainak nagyszerű visszaadását.

Ha még nem próbáltad volna ki, ősszel az RTL Klub szinkronos + feliratozott vetítésében megteheted.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek