Starity

Mozgásra buzdítanak a sztárok

2013. április 27. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Népszerű tinisztárok fogtak össze a fiatalok ösztönzéséért a Move Your Body nevezetű program keretein belül.

hirdetés
Mozgásra buzdítanak a sztárok
Fotó: WAT-AAH!

Manapság nagy bajt jelent a gyerekek körében a lustaság és a mozgáshiányos életmód. Amíg régen a fiatalok szinte minden idejüket a szabadban töltötték nem volt akkora probléma sem a túlsúllyal sem a különböző függőségekkel, mint a mai modern korban, mivel a mai gyerekek legtöbb idejüket a számítógép, TV és egyéb kütyük társaságában töltik a szoba mélyén és alig lehet őket kirángatni onnan. Ez a probléma sarkallta cselekvésre az amerikai elnök feleségét, Michele Obamát, aki fejéből kipattant a Let's Move nevezetű esemény.

A First Lady kampánya arról szól, hogy mozgásra és egészséges életmódra buzdítsák az amerikai gyerekeket, a cél érdekében pedig összefogott a WAT-AAH! Alapítvánnyal, hogy minél több iskolát vonjanak be a programba. A minél nagyobb siker érdekében a fiatalok által közkedvelt tinisztárokat is bevontak, köztük Austin Mahone-t, Bella Thorne-t, Blake Michaelt, Carly Rae Jepsent, Coco Jonest, Eve-et, Jacob Latimore-t, Jada Grace-t, Jessica Sanchezt, Luke Jamest, Madison Beert, a Mindless Behaviort, Perez Hiltont és a The Wanted-et is, akik főszereplésével egy reklámot is készítettek. A kisfilmben a sztárok mellett rengeteg fiatal is helyet kapott, akik a Beyoncé által felénekelt kampánydalra táncolnak.

A 2013-as Move Your Body nevezetű rendezvény május 1-én kerül harmadszorra megrendezésre New Yorkban és Los Angelesben, ahol 600 iskola megközelítőleg 250 ezer diákja fog együtt táncolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek