Starity

Michael Jordan: a legenda ismét megnősült

2013. április 28. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű kosárlabda-játékos szombaton feleségül vette barátnőjét, a modell Yvette Prietót.

hirdetés
Michael Jordan: a legenda ismét megnősült

Az ötvenéves Michael Jordan szombaton feleségül vette harmincöt éves barátnőjét, a fotómodellként dolgozó Yvette Prietót. A Floridában rendezett luxusmennyegzőn kétezer vendég jelent meg.

Az esküvői szertartást ötszáz ember előtt tartották a Bethesda-by-the-Sea Episcopal Church templomában Palm Beachen — ugyanott, ahol Donald Trump feleségül vette Melaniát 2005-ben. Ezután 1500 újabb vendég csatlakozott, hogy együtt ünnepeljen az ifjú párral a jupiteri Bears Clubban rendezett fogadáson.

Csütörtökön ötven ember dolgozott azon, hogy felállítsa a három óriás sátrat a vendégsereg számára, és sok nézelődő akadt. Egyikük így nyilatkozott: „Még sosem láttam ehhez hasonlót.” Nem csoda, hiszen a három sátor 3700 négyzetméternyi területet foglalt el.

Jordan, aki jelenleg a Charlotte Bobcats tulajdonosa, 2008-ban egy éjszakai klubban találkozott újdonsült arájával, három év múlva pedig eljegyezték egymást. A kubai-amerikai szépség Julio Iglesias, Jr.-ral is randevúzott egykor, aki így beszélt a hölgyről: „Fantasztikus lány és igazán kedvelem őt. Amellett, hogy gyönyörű, kedves, egyszerű és nagyon jó ember.”

A kosárlabda-legenda jelenleg egy 3400 négyzetméteres birtokon él a floridai Jupiter városában, és most nősült meg másodszorra. Első feleségétől, Juanita Vanoytól tizennyolc év után vált el 2006-ban.


Fotó: Jeff Lichtenstein Realty

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek