Starity

Damu Roland mintarabként viselkedik

2013. április 28. 13:01   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy éve, hogy a színész börtönkoszton él, azonban jobban viselkedik, mint valaha: könyvtáros-műsorszerkesztőként dolgozik a rácsok mögött.

hirdetés
Damu Roland mintarabként viselkedik
Fotó: TV2

A Jóban rosszban egykori színésze még mindig nem tudta feldolgozni, hogy Palácsik Tímea bántalmazásával és megerőszakolásával vádolva került – állítása szerint – ártatlanul börtönbe, de mostanra valamelyest elfogadta, hogy cellában kell élnie.

Rolandot a Blikk kereste fel, interjúja alapján megtudhattuk, hogy a börtön falain belül aktívan tevékenykedik is: jelenleg könyvtárosi munkát végez, és elmondása szerint már látja a kiutat.

„22 éves színészi pályafutásom után jobban illik a kezembe a könyv, meg a videokazetta, mint a hagyma, meg a krumpli. Most azért egy kicsit jobban érzem magam.” A filmeket is ő szokta kiválasztani, amit a börtönlakók nézhetnek. Az internet nélküli számítógépen képújságot szerkeszt, illetve színjátszókört is vezet, hat társával együtt már színdarabot is adtak elő.

A színész egyébként egészségesen szeretne élni, így a vegetáriánus életmódot választotta. Eközben pedig második könyvét, a Börtönnaplót írja. Verseket is papírra vet, és rendszeresen sportol. Mintarabnak tartja magát, öt dicsérete van, fenyítése viszont egy sincs. A dicséretekért járó jó pontokat be lehet váltani, amit ő a hosszabb, látogatókkal való beszélgetési időkre használ fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek