Starity

Készül a McFly hatodik albuma

2013. április 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű angol McFly zenekar legújabb, hatodik albumán dolgozik, melyről most részleteket is árultak el.

hirdetés
Készül a McFly hatodik albuma

A tavalyi Memory Lane című, besztof album után a nemzetközileg elismert angol banda, a McFly idén új nagylemezt tervez, melynek munkálatait még a tavalyi évi Los Angeles-i és New York-i utazásukkor kezdték el.

Legutóbbi albumuk, az Above The Noise 2010-ben jött ki, azóta pedig mindössze három új dal került a Greatest Hits (Memory Lane) lemezükre.

Dougie Poynter basszgitáros beszámolt nemrég a Digital Spy angol zenei oldalnak, hogy mit várhatnak el rajongóik: „Az album nagyon a mi hangzásvilágunk. Nem hiszem, hogy van más olyan banda is, akiknek olyan a zenei stílusa, mint amilyen nekünk perpillanat. Nagyon boldogok vagyunk, és ez jó érzéssel is tölt el bennünket.”

A banda tagja azt is megerősítette, hogy maradtak a pop-rockszerű hangzásnál – akárcsak az Above The Noise esetében.

Amellett pedig, hogy a zenekar az új albumon dolgozik – és a Memory Lane turnén vesz részt az Egyesült Királyságban – önkénteskednek is a tagok: együtt szerepeltek a WWF Earth Hour programjában, ahol egy energiatakarékos óra után akusztikus show-t is adtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek