Starity

Teen Choice Awards 2010

2010. augusztus 09. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Choice-díjak idén is kiosztásra kerültek. Az eredmények között voltak ugyan meglepetések, de az est egyértelmű győztese a Vampire Diaries lett.

hirdetés
Teen Choice Awards 2010

A Teen Choice-díj-átadó jelöltjeire a világ minden tájáról szavazhattak a fiatalok. A népszerűségi verseny idén is szoros volt a sztárok között, és a végeredmények is okoztak meglepetést. Az est háziasszonya Katy Perry volt, aki a csodás ruhakölteményeivel folyamatosan a középpontban csillogott.

A Gossip Girl sorozat 3 díjat vihetett haza, a Vampire Diaries 7 kategóriában mutatta meg hatalmát, de Taylor Lautner is elvitte a díjat kollegája, Robert Pattinson elől a Legjobb férfi főszereplő — Fantasy kategóriában.

Természetesen a többi nagy kedvenc sem maradhatott díj nélkül, így Lady Gaga, Beyoncé, Eminem, Selena Gomez, Justin Bieber, Ashley Greene, Megan Fox és Kellan Lutz is kapott egy – egy szobrocskát különböző kategóriákban.

A teljes nyerteslista megtekinthető a következő linken:

2010 TEEN CHOICE AWARDS — JELÖLTEK ÉS NYERTESEK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek