Starity

A hétvége nyertese: Vasember 3

2013. április 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vasember 3 nemzetközileg is többel nyitott, mint a Bosszúállók, pedig mindössze öt napja vetítik.

hirdetés
A hétvége nyertese: Vasember 3

Minden idők legnézettebb filmje lett néhány nap alatt Ázsiában és Latin-Amerika területén. A Marvel/Disney sztárjáé, Robert Downey Jr-é most minden elismerés, hiszen a film jóval többet fog kaszálni, mint bármelyik előző epizódja.

Az első résszel összesen 266 millió dollárt szereztek, a második 308 milliót – a Bosszúállók pedig jócskán 900 milliót hozott a konyhára. A Vasember 3. részét még nem mutatták be Oroszországban, Kínában és Németországban sem, de máris (egyetlen hétvége lefolyása alatt) 195 millió dollárnyi bevételt tudhat a magáénak. Ezenkívül napról napra több rekordot dönt: Argentína, Hong Kong, Indonézia, Vietnám, Taiwan, Szingapúr és Malajzia legnézettebb filmje lett.

Mellette meg sem merjük említeni, hogyan szerepelt a többi, még moziban futó alkotás... A Pain & Gain ezen a hétvégén 20 millió dollárt hozott, a Tom Cruise főszereplésével készült Feledés 17.4 milliót, de a harmadik helyen szerepel még a 42, cirka tízmillióval, valamint becsoszogott a top 5 közé A nagy nap és a Croodék is – utóbbi már két hónapja áll a legjobbak között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek