Starity

Idén is karácsonyra várható a One Direction új albuma

2013. április 29. 09:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, egyelőre senki nem szabadul a népszerű fiúbandától, új albumuk munkálatai ugyanis már javában folynak, a megjelenés dátumát pedig karácsony környékére tűzik.

hirdetés
Idén is karácsonyra várható a One Direction új albuma

Már korábban hallhattunk a hírről, miszerint a One Direction a McFly együttes közreműködésével szorgosan dolgozik a következő albumon, így senkit nem ér meglepetésként, hogy még idén szeretnék piacra dobni. A munkálatok a turné alatt folyamatosan zajlanak, néha még a szabadnapokba is belecsúszik, hiszen Harry Styles éppen ezért utazott pár hete Los Angelesbe. A Twitteren elmondta, hogy lemaradt a stúdiós időszakról, ezért fel kellett zárkóznia.

A banda egy tagja, Louis Tomlinson így nyilatkozott: „Már elkezdtünk dolgozni a következő albumon, nagyjából egy hónapja. Dalokat írtunk és fel is vettük őket turné közben. Nem akarjuk siettetni, de várhatóan karácsonykor kiadjuk.”

Már azt is biztosan tudhatjuk, az előző albumok hangzása megmaradt, ugyanis azzal a csapattal dolgoznak együtt, akikkel az Up All Nighton és a Take Me Home-on is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek