Starity

Rocky a Broadway meghódítására készül

2013. április 29. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő évben mutatják be a Sylvester Stallone egyik leghíresebb szerepének, Rocky Balboának a történetén alapuló musicalt.

hirdetés
Rocky a Broadway meghódítására készül

2014 talán egyik legnagyobb szenzációja lesz a Rocky címet viselő musical, amelyet a Winter Garden Theatre-ben mutatnak be jövőre – jelentette be vasárnap Sylvester Stallone, a karakter megálmodója.

„Nem is lehetnék büszkébb vagy izgatottabb az új produkció miatt – nyilatkozta a színész, aki nemcsak a főszerepet alakította a Rocky-filmekben, de Oscar-díjat kapott a forgatókönyvért, amit teljes egészében ő írt.

„Rocky története nagyrészt az akkori életemről szólt – a semmiből indultam, küzdenem kellett a szerepekért és az elismerésért. Így ezeket az érzéseket egy bokszoló testébe helyeztem, és fogalmam sem volt arról, hogy több millió ember érezte ugyanezeket a dolgokat.”

Még nem hozták nyilvánosságra, ki alakítja majd Rockyt a színpadon, de annyi biztos, hogy a forgatókönyvet Thomas Meehan írta, a rendező pedig Alex Timbers. Mindketten Tony-díjas művészek – Meehan tollából született meg az Annie és a The Producers, valamint társírója volt a Hajlakk forgatókönyvének.

Meehan elmondta, hogy a színdarab Rocky és Adrian szerelmének történetét mutatja be, a párt „két kívülállónak, két elveszett léleknek” ábrázolva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek