Starity

Ötvenéves rekordot döntött meg Emeli Sandé

2013. április 29. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő debütáló albuma, a tavaly februárban megjelent Our Version Of Events 63 hétig megtartotta a helyét a brit Top 10-ben.

hirdetés
Ötvenéves rekordot döntött meg Emeli Sandé

Emeli Sandé megdöntötte a The Beatles ötven évvel ezelőtt felállított rekordját. Az Our Version Of Event 2012 legnagyobb példányszámában elkelt albuma lett, most pedig már a 63. hete tartózkodik a brit Top 10-ben, így felülmúlta a legendás zenekar teljesítményét. (A Please Please Me, a liverpooli négyes debütáló albuma 62 héten át megtartotta a helyét az első tíz között 1963 és 1964 között.)

Sandé debütáló albuma ezen a héten az ötödik a slágerlistán, eddig 1.82 millió példányt adtak el belőle és tíz héten át megtartotta az első helyét. Csupán ebben az évben 429.000 darabot vásároltak belőle, így jelenleg ez 2013 legnagyobb példányszámban eladott albuma.

Az énekesnő így nyilatkozott: „Egyszerűen nem találom a szavakat, és ez egy olyan dolog, amiről eddig csak álmodni mertem. A Beatles minden idők legnagyszerűbb bandája és az örökségük még mindig él és még mindig folyamatosan ispirál mindannyiunkat, mindenkit, aki a zenével foglalkozik. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki megvette, lejátszotta vagy megosztotta a zenémet, a támogatásotok nélkül mindez nem sikerülhetett volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek