Starity

Marc Anthony új salsalemezt készített

2013. április 30. 10:10   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár bemutatta idén nyáron megjelenő spanyol nyelvű albumának egyik dalát, amelynek címe: Vivir Mi Vida.

hirdetés
Marc Anthony új salsalemezt készített

A rajongók nagy megelégedésére a hír már hivatalos: Marc Anthony 2013-ban új spanyol nyelvű albumot ad ki. A sztár utoljára 2004-ben jelentetett meg saját dalokat tartalmazó salsalemezt: ez volt a Valio la Pena.

A művész természetesen az elmúlt kilenc esztendőben sem tétlenkedett: 2006-ban megjelent egy válogatásalbuma, Sigo Siendo Yo:Grandes Exitos címmel, majd ezt követte 2007-ben az El Cantante és 2010-ben az Iconos – mindkettő híres énekesek régi dalainak feldolgozását tartalmazta. Emellett számos filmhez készített kísérőzenét, és olyan ismert sztárokkal énekelt duettet, mint például Thalía, Pitbull, Tony Bennett, Robi Draco Rosa és Tito El Bambino.

Anthony most úgy érezte, megérett az idő arra, hogy megint újdonsággal rukkoljon ki. A zenei producer, Sergio George, valamint jó néhány neves zenész közreműködésével hónapok óta dolgozott a stúdióban új, spanyol nyelvű salsaalbumán, amely végre elkészült és az ígéretek szerint idén júliusban fog megjelenni.

A címe egyelőre titok, de egy kis ízelítőt már kaphattunk belőle a Billboard Latin Music Awards gáláján, április 25-én. Az énekes itt debütált a lemez egyik új számával, a Vivir Mi Vidával, ami tulajdonképpen az élet ünneplése: vidám, önfeledt salsa Marc Anthony egyedi hangján és stílusában. A dal bemutatása után Tito El Bambino csatlakozott Anthonyhoz a színpadon, és elénekelték Por Que Les Mientes című duettjüket. Mindkét produkció nagy sikert aratott, a nézők végig felállva tapsoltak és táncoltak a bemutató alatt. Egyes kritikusok úgy fogalmaztak, hogy Marc Anthony ellopta a show-t.

A Vivir Mi Vida a gálát követően azonnal megjelent a világhálón is, már megvásárolható és letölthető az iTunes oldaláról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek