Starity

33 éves nővel kavar Harry Styles?

2013. május 01. 10:10   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szépfiúja Rod Stewart lányával, Kimberly Stewarttal szűrte össze a levet nemrégiben.

hirdetés
33 éves nővel kavar Harry Styles?
Fotó: Splash News Online; FameFlynet

A fiatal énekesről köztudott, hogy szereti a nála idősebb nők társaságát élvezni, ám amellett, hogy Rod lánya – aki nem mellesleg már édesanya – 33 éves, elég hajmeresztő ötletnek tűnik a kapcsolatuk.

Csütörtök este látták együtt Kimberlyvel, édesapjával, annak feleségével, a nő testvérével, Sean Stewarttal és a feleségével, Adrienne Malooffal ebédelni a Dan Tana's étteremben West Hollywoodban, tehát igazi családi gyűlésről volt szó.

„A Stewart családban nem számít a kor”jelentette ki egy barátja a People magazinnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az említett hölgy szülei közt is csekély 24 év korkülönbség van – Sean és felesége közt is van egy „laza” 20 év. De a kor csak egy szám, nem igaz?

„Kimen és Harryn látszott, hogy élvezik egymás társaságát, és jól szórakoznak együtt – folytatta egy forrás, míg egy másik már azt mondja, nem Kimmel randizik, mivel a vacsora után egy második nővel flörtölt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek