Starity

A címlaplány: Maya kiszállt, Vikit a zsűri küldte haza

2013. május 01. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott A címlaplány negyedik adása, melyben két lánytól is búcsút kellett venni. Ezen a héten a zsűri szerint Viki bizonyult a leggyengébbnek, Maya pedig barátja kérésére adta fel a versenyt.

hirdetés
A címlaplány: Maya kiszállt, Vikit a zsűri küldte haza
Fotó: Viasat3/Nánási Pál

Váratlan eseménnyel kezdődött A címlaplány e heti adása: miután a még hét bentmaradt lány meghallgatta Amina távozása után hagyott búcsúüzenetét, Bertók Marianna úgy döntött, hogy barátja kérésére feladja a versenyt. A címlaplány-jelöltek nagyon meglepődtek a szépségkirálynő döntésén, Szandra nyíltan kijelentette, hogy ezt nem tartja korrektnek, Fruzsi azonban megvédte testvérét. Miután elbúcsúztak Mayától, kiderült, mi lesz az e heti feladat témája.

A lányoknak a kihívás során a kamerák előtt kellett megmutatniuk színésznői tehetségüket. Piroch Gábor kaszkadőrtől kellett elsajátítaniuk a filmes pofont, ezt követően pedig egy szappanopera-jelenetet kell felvenniük Kinizsi Ottóval, aki egyben a zsűri vendégtagjaként is értékelte a jelölteket az epizód végén.

A zsűri döntése alapján, e heti teljesítménye után Vikinek és Fruzsinak kellett párbajoznia, miután mindketten elmondták beszédüket, Holdampf Linda, Hujber Feri, Illés Csaba, Nánási Pál és Kinizsi Ottó végül a huszonnyolc éves Vikit küldte haza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek