Starity

Támadják Jennifer Lopez új sorozatát

2013. május 01. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 3-án indul Amerikában a The Fosters, amelynek Jennifer Lopez a producere. A sorozatot azonban már most támadja a One Millions Mom nevű szervezet, amiért a történet leszbikusokról szól.

hirdetés
Támadják Jennifer Lopez új sorozatát

Jennifer Lopez az éneklés és színészkedés mellett producerként is kiváló. Ezt június elejétől az amerikaiak újra megtapasztalhatják, ugyanis akkor indul a sztár The Fosters című sorozata.

A történet két leszbikus nőről szól, akik együtt nevelik biológiai és fogadott gyermekeiket. Éppen ez ellen szólalt fel a One Million Mom nevű konzervatív szervezet, akik szerint az ilyen történetek bemutatása a gyerekek médiában történő kihasználása.

A drámai elemekben bővelkedő sorozatról a napokban jelentek meg az első promófotók, korábban pedig felkerültek az internetre az első előzetesek is.

A produkcióban olyan színészeket láthatunk, mint Teri Polo, Sherri Saum, Jake T. Austin, Maia Mitchell vagy éppen Cierra Ramirez.

A The Fosters június 3-án indul az amerikai ABC Family csatornán, magyarországi vetítésről egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek