Starity

Fény derült Sofia Vergara titkára

2013. május 01. 12:12   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sofia a Cosmopolitan júniusi címlapjáról köszön vissza ránk. Az interjúban beszél Nick Loebbel való kapcsolatáról, a gyerekkérdésről és a jövőjéről.

hirdetés
Fény derült Sofia Vergara titkára
Fotó: Matthias Vriens-McGrath/Cosmopolitan

Mint azt már megírtuk, Sofia béranyát fogadott fel gyermeke megszülésére. A hír azonban nem teljesen igaz – ugyan az már biztos, hogy béranyát fog felfogadni, de még nem most.

„Az orvosom azt mondta, nagyon kicsi az ablak. Már van egy gyermekem így nem gondoltam, hogy valaha lesz még egy. De majd ha eljön az ideje, muszáj béranyát fogadnom, mert pajzsmirigyrákom volt és nagyon sok kemoterápián estem át. Nem akarok a végtelenségig várni, de még nem most lesz gyermekem, mert dolgozom, mint az állat.”

Nick Loebbel való esküvőjéről elárulta, hogy csak egy szimpla ceremónián gondolkoznak, ugyanis mindketten voltak már házasok, így nem akarnak túl nagy felhajtást, de még ez is várat magára.

De a karrierjéről igen pontos elképzelései vannak. „Ugyan nem szoktam mindent előre tervezni, de azt tudom, hogy nem fogok több sorozatban szerepelni. Ha a Modern család véget ér öt év múlva, jó lenne a filmekre koncentrálni, vagy olyasmikre, mint a Kmart divatkollekció tervezése.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek