Starity

Rihanna sztriptízelt, de nem Chris Brownnak

2013. május 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egy klubban szórakoztatott egy celebet, míg párját otthon hagyta.

hirdetés
Rihanna sztriptízelt, de nem Chris Brownnak

A 25 éves Rihanna és a 23 éves Chris kapcsolatában ismét hullámvölgyek ütötték fel a fejüket. Nemrég az énekes édesapja osztotta meg aggodalmait, szerinte a fiataloknak egyáltalán nem kellene randevúzniuk – ezt követően Riri fogta magát és meglátogatta második otthonát, a sztriptízbárt!

Április 28-án néhány barátnőjével ütötte el az időt a Rózsaszín Elefánt nevű, New York-i klubban, s ugyan párja nem volt jelen, gyorsan talált magának valakit, akit szórakoztathat.

Sean Kingston ült az asztalnál – mondta egy jelenlévő a NY Postnak. – Rihanna és a barátai provokatívan táncoltak mellette, majd amikor a Beautiful Girls című dalát játszotta a DJ, öltáncot adtak neki.”

Nem is lepődünk meg ezen, hiszen Rihanna újfent vadul bulizik minden héten, néhány napja például egy fotót töltött fel az internetre, melyen nyolcezer dollárt tapos – ennyi pénzt költött ugyanis önmaga szórakoztatására egy sztripklubban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek