Starity

Amanda Seyfried lesz a Givenchy új arca

2013. május 01. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyomorultak és A lány és a farkas szőke színésznője lesz a népszerű világmárka legújabb képviselője.

hirdetés
Amanda Seyfried lesz a Givenchy új arca
Fotó: Dusan Reljin/InStyle

A Women's Wear Daily beszámolója szerint  Amanda Seyfried váltja fel Liv Tylert és ő lesz a Givenchy új arca, akivel a cég a legújabb parfümjét, a Very Irresistible-t fogja népszerűsíteni. Mindez nem meglepő, hiszen a színésznő régóta lelkes rajongója a divatháznak.

Amanda elárulta, hogy amikor felkérték, ezekkel a szavakkal fogadta el a kecsegtető ajánlatot: „B*sszus, igen!”

„Ez egy őszinte közös munka. Büszke vagyok arra, hogy része lehetek [a kampánynak], mert amit csinálnak, az nagyon klassz, főleg a Givenchy—olyan művészi hatásúak. És úgy érzem, hogy most megvetettem a lábamat a divatvilágban.”

Már túl is van egy fotózáson és egy televíziós reklám forgatásán, ami ebben az évben, október táján kerül majd adásba. Nicholas Munafo, az LVMH Fragrance Brands amerikai elnöke elmondta, miért esett a választásuk a szöszke színésznőre. „Amanda egy sikkes, szexi nő, aki tökéletesen illik a Givenchy-hez.”

Noha egy elegáns parfümöt fog reklámozni, más sztárokkal ellentétben Amanda fejében nem fordult meg a gondolat, hogy saját illatot dobjon a piacra. „Kemény munka. És minél többet foglalkozol ezzel, annál kevesebb időd marad a színészetre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek