Starity

Khloe Kardashian hormonok segítségével próbál teherbe esni

2013. május 01. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe Kardashian nem olyan szerencsés, mint testvérei. Hiába minden igyekezet és próbálkozás: a 28 éves valóságshow-sztár képtelen teherbe esni.

hirdetés
Khloe Kardashian hormonok segítségével próbál teherbe esni
Fotó: Mark Hom/Cosmopolitan

Khloe minden valószínűség szerint megelégelte a hónapok óta tartó eredménytelen próbálkozást abbéli reményében, hogy teherbe essen, így egy drasztikusabb módszert választott a cél elérésének érdekében: hormonokat szed a sikeres kimenetel érdekében.

„Mindig is magabiztos voltam saját magammal kapcsolatban: tisztában voltam azzal, hogy ki is vagyok. Mindig tudtam, hogy nem vagyok se Kim, se Kourtney – és ez mindig is rendben volt így” – vallotta a 28 éves lány a Cosmopolitan magazinnak.

Mindazonáltal úgy fest, a legfiatalabb Kardashian lány folyamatosan nővéreihez hasonlítja magát, és nem szeretné hátrányban érezni magát testvéreihez képest, hiszen míg Kourtney-nál már kétszer járt a „gólya”, addig Kim első gyermekét hordja a szíve alatt, így Khloe is szeretne a reprodukció útjára lépni férjével, Lamar Odommal, és életet adni egy gyermeknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek