Starity

Indul Beyoncé turnéja — nézzük a követeléseit!

2013. május 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy énekes sem fogad el meghívást egy országtól anélkül, hogy ne küldené el a követeléseinek listáját, azaz miket kell, hogy lásson minden egyes állomásán.

hirdetés
Indul Beyoncé turnéja — nézzük a követeléseit!

Nemrég napvilágot látott, Beyoncé miket szeretne akar a fellépései előtt a lakosztályában látni; mondanunk sem kell, egynéhány kérése igenis őrült, viszont a piros vécépapír nagyban hozzájárul a Mrs. Carter Show névre keresztelt világ körüli turné sikeréhez – hiszitek vagy sem.

– 900 dollár értékű (200.000 Ft) titánból készült szívószálak, amelyekkel különleges, alkalikus vizet szolgálnak fel, pontosan 21 Celsius-fokon.

– Szürkésfehér falak az öltözőjébe

– Minden koncertjéhez új vécéülőke

– Csakis piros vécépapír

– Az egész csapatának, a táncosoktól kezdve a sofőrökig, 100%-os pamutot kell viselniük, hogy elkerüljék az esetleges allergiás reakciókat.

– Semmi gyorskaja! Mandula, kréker és zöldségek jöhetnek.

– Kézzel faragott jéglabda, amivel „a torkát hűti minden fellépés után”

Mariah Carey-t és Madonnát leszólták már párszor, amiért extraordinális követeléseket állítottak fel, de úgy fest, Beyoncéhoz képest azok semmisnek tekinthetők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek