Starity

Újabb sikeres sorozat ér véget: az iCarly

2010. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Monatana után egyre több sikeres sorozatot állítanak le. Ez történt Amerika egyik legnépszerűbb sorozatával, az iCarlyval is. De vajon mihez kezd ez után a szereplőgárda?

hirdetés
Újabb sikeres sorozat ér véget: az iCarly

Miranda Cosgrove megerősítette a hírt, miszerint vége Amerika egyik legnézettebb sorozatának, az iCarlynak. Mivel a 17 éves lány egyetemre megy, ezért a készítők nem tudnának mit kezdeni a sorozattal főszereplő nélkül.

Miranda így nyilatkozott a történtekről: „Szeretnék egyetemre menni New Yorkba. A szüleim viszont azt szeretnék, ha továbbra is Los Angelesben maradnék, és itt iratkoznák be az egyetemre. És ott van még a zeném. Szeretek énekelni, mert annyira vicces dolog. Még feltétlenül szeretnék egy turnét is, ahol a Sparks Fly CD dalait adnám elő.”

Na de mi lesz a sorozattal? Mivel Miranda megerősítette a hírt, miszerint egyetemre megy, amíg a lány a padokat koptatja, a készítők leállítják a sorozatot. Talán ezután egy adag vicces iCarly helyett szomorkás, sírós iOvert kapunk? Na és mi lesz Nathan Kress-szel, Jenette McCurdyval és a többi szereplővel?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek